Værksted

Autoværksted der servicerer alle bilmærker

Dit lokale autoværksted nær Rønde

Hos Lisbergs Auto er der næsten ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde at lave på din bil. Vores services spænder bredt. Alt lige fra et serviceeftersyn, fejlkodelæsning til montering af ekstraudstyr og meget mere. Vores autoværksted er klar til at hjælpe dig og din bil uanset bilmærke, type og størrelse.

Det er ikke kun din bil, som vi kan hjælpe med – vi laver også reparationer og service på trailere. Din trailer kræver et eftersyn ligesåvel som din bil.

Vi tilbyder bl.a.:
Autoværksted

Du bevarer fabriksgarantien

Hos Lisbergs Auto bevarer du din fabriksgaranti på din bil, når du får den lavet. Dette gælder alle biler, uanset mærke og årgang. Vi har adgang til bilteknisk data, hvilket gør, at din bil serviceres efter bilfabrikanternes krav. Vi sørger altid for at udfylde og stemple din servicebog, både det fysiske servicehæfte og den digitale servicebog. 

Der er ligeledes garanti på reservedelene, som er brugt til reparation eller service på din bil.

Kontakt os

Er du i tvivl om, hvad der skal laves på din bil eller trailer, står vi klar til at vejlede, rådgive og hjælpe dig. Vi påbegynder aldrig en reparation, før vi har snakket med dig. 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om vores ydelser, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon eller skrive en e-mail.