Om Lisbergs Auto

Lisbergs Auto

Professionelt autoværksted

Autoværkstedet Lisbergs Auto holder base på Djursland nær Rønde. Lisbergs Auto ejes og drives af Frederik Lisberg. Med 10 år i branchen besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget nyt. Lisbergs Auto er din lokale mekaniker, der udfører kvalificeret og professionelt mekanikerarbejde. Din sikkerhed for godt arbejde er vores mange års erfaring.

Vi har kunden i fokus

Vores stærke kendskab til en lang række bilmærker gør, at vi kan yde service og reparationer på alle typer. Når vi foretager service og reparation, gør vi alt for, at vores løsninger er de mest hensigtsmæssige for din bil. Vi har ikke nogen standardløsninger, da problematikker med enhver bil er af forskellige karakterer. Vi har derfor fokus på hver enkel bil ud fra dens behov.

Lisbergs Auto går ind for klar, grundig og tydelig kommunikation og dialog med kunden. Hvis vi finder noget uforudsigeligt på din bil, vil vi altid tage kontakt til dig før, at vi påbegynder reparationen. Vi har fokus på troværdig kommunikation og de bedste løsninger til dig og din bil. Vi glæder os til at byde nye kunder velkommen hos Lisbergs Auto, samt vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med nuværende kunder.

HVORFOR VÆLGE LISBERGS AUTO?
HVORFOR VÆLGE
LISBERGS AUTO?

Troværdig og kvalitetsbevidst automekaniker

Gratis lånebil
Mange års erfaring
Gratis synstjek
Service på alle bilmodeller