Skader

Har din bil fået en skade?

Vi laver alle typer skader på din bil – store som små.

Skulle uheldet være ude, og du får en skade på din bil, så kontakt Lisbergs Auto, hvor vi sørger for at få din bil på vejen igen. Om det er et stenslag, bilkabule eller en større skade i forbindelse med et trafikuheld, står vi altid klar til at hjælpe dig. Hos Lisbergs Auto reparerer vi alle former for skader, både forsikringsskader og udenom din forsikring. Vi stiller en gratis lånebil til rådighed, mens din bil er på værksted.

Vi laver:
Skader

Forsikringsskader

Hvis du har fået en skade, og du ønsker, at dit forsikringsselskab skal ind over, skal skaden meldes til din forsikring. Når du anmelder skaden til din forsikring, er det dig selv som bestemmer, hvilket autoværksted din bil skal på.

Det eneste du skal gøre, er blot at anmelde skaden til dit forsikringsselskab. Vi har et samarbejde med alle forsikrings-selskaber, hvilket giver os mulighed for at taksere din bil. Når du har afleveret din bil hos os, gennemgår vi skaden, takserer bilen og får skaden godkendt hos dit forsikringsselskab.

Vælger du Lisbergs Auto til at udbedre skaden på din bil, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, indtil din bil er kørende igen.

Vi bestræber os altid på at udføre arbejdet så hurtigt og effektivt som muligt. Vores arbejde er altid udført med grundighed og præcision. Forsikringsskader på din bil bliver altid udført i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger, og vi anvender kun godkendte og gennemtestede reservedele.

Kontakt os

Hos Lisbergs Auto giver vi gerne en vurdering af skaden på din bil, samt et uforpligtende tilbud og estimat på reparationstiden.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om forsikringsskader, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon eller skrive en e-mail, så vi kan tage en snak omkring din forsikringsskade.